Wednesday, 26 October 2011

hang out kat CS :D

cuti2 , klau xkuar mmg rugi cuti 2 haha so ktorg pn decide nk kuar g mlpak tp mle2 xde arah tuju la nk g mne kn , last2 lpk kt cs jgk..
dh lme xtgk movie smlm dpt gk tgk movie cter DON'T AFRAID OF THE DARK perghh ! mmg terbaek lah , mnjerit2 ktorg tgk tau smpai org depan glak2 jea kt ktorg..haha pstu abes movie g jln2 tgk brg2 kt stu , bese laa pmpuan kn phm2 laa haha.. harris ngn said pn leh jea join ktorg shhpng haha tp aku xshhpng lah coz duet ckup2 mkn jea nie , window shhpng leh ar :D








Saturday, 22 October 2011

rindu abg2 aku :(

wahh ! rndu seyh kt abg2 aku nie.. abg faris & adib..dorg nie aku knl sjk aku kecik lg tau , sblum nie aku pnh post kt kajang n dorg plk stay kt kajang , bile dorg dpt tau aku post kjang dorg excited gler coz ktorg dh lme sgt3 xjmpe..slme aku post kt kajang dorg lah bnyk tlg aku..dorg slalu bwk aku kuar mkn tkt aku nie xckup mkn kn hik3 slalu lpk sme2 kdg2 aku lpk kt umh dorg..time tu aku rse mmg btl2 aku ade abg ar :)
dorg mmg caring gler ngn aku, parent aku pn mmg xkesah coz dorg pn dh anggap abg faris & adib nie mcm ank sndri.

korg rindu yea lyeen kt korg , ble ar dpt jmpe lg n lpk2 huhu..
thkx tau jge lyeen slme lyeen kt kjang dlu.

audition kpj..

video
nie video yg yayunk2 aku rkam hik3..time nie aku ngh audition for kpj idol. audition yea plk kt dlm klas aku n yg tgk pn rmai nk gler ar tmbh2 ngn dak junior pn de skli..time nie aku bwk lagu siti nurhaliza - bukan cinta biasa cewahh !! haha actlly aku xprepared lgsg nk nnyi time nie meh sental jea hik3 
pastu aku dpt msuk final tuk kpj idol nie , tp aku xdpt dtg coz aku ngh post for sem 4 kat ipoh daa..
so xdpt laa aku nk perform time final.. huhu ~

nurses day ! :D

video
orait ! cter psl video nie plk..time nie aku sem 3 n group38 for sem 3 lah kne stdy kt kpj jb branch.so time ktorg kt sne kbtln plk time nurses day then MISS THARANI (english lecturer ktorg) sruh group ktorg perform..aku , harris & ayap wakil group as a singer..
  1. agk mcbar gk coz 1st tme bwk lagu BI coz yg plih lgu nie pn harris so lagu2 die mmg ske wat aku trbelit lidah haha..btw ktorg enjoy dgn performnce dri group jb 2 & 3..msg3 best !

my showtime ! :D

video
nie tme aku ngn gitaris AHMAD HARRIS perform tuk assembly kt kolej
frst tme perform kt audi , cuak glerr..sjk performance nie lah dak2 kolej start pnggil aku YUNA..
btw time nie aku bru sem 1 hehehe ~


new life , new hope..

new life , new hope & no way of turning back..hope aku dpt chill cm dlu n be myself yg ske glak n snyum :) . ckup2 laa pkir psl laki now aku nk enjoy jd sngle as long aku de family aku lg..
dorg sgla2 bg aku.btw kwan2 aku de n dorg laa bg aku snyum, galak n mcm2 lg sbab dorg xske tgk aku sdeh..thkx korg , syg org sgt3 :)
YA ALLAH , ko berikan lah hambamu nie kasabaran yg tggi utk tempuh sgala dugaan..
aku bhgia dgn keadaan aku skrg nie .. 

now , this is my heppy ending :)

Thursday, 20 October 2011

i need u coz i miss u :')


blood donation..

ari nie aku , ezz n sorg dak junior g41 farahin dpt chance tuk g blood donation kt UTM SKUDAI. nme tmpat cm best jea kn tp bese2 jea , ari nie yg donate blood pn agk rmai jgk n kbykkan yea smua dak bwh umo 20 terbaek kn ! 
tp yg rmai donate 2 pn sbab dorg tgk kwn2 dorg dpt burger , beg ngn air kotak , 2 yg lju jea donate haha..
tp kn de sorg uncle india nie agknyea die 2 cleaner kt stu kowt , die tringin nk donate blood tp xbleh sbab die de drah tggi n kncing mnis. pastu kn die asyk pndg jea tmpt ktorg 2 , then de mkanan lbh kt dlm meeting room 2 pstu aku cian sgt3 kt die aku g ar bg burger kt die..cian kowt kt die.
tp pe2 pn , ari nie best jgk laa coz frst tme tgk org donate blood nie n mcm2 ragam de , aku tringin nk donate tp xbleh sbab tuttttttt :D






Tuesday, 18 October 2011

lgu nie yg wat aku sdeh sgt3 :'(


lrik2 dlm lagu nie mmg sdeh smpai aku nges coz tringatkn die..
so have kasi feel skit erk :')

hangout with my classmates..

smlm best ! dpt lpk rmai2 g hutan bndar mkn chken chop , lme xlpk rmai2 cm 2..lpas mkn jea ktorg g karoke kt danga bay plk..emm dlm 8 org ar yg follow g karoke n aku wjib lah g haha..bygkn ktorg karoke 2 jam tau n aku nie jd backup singer tuk part yg tggi2 jea haha..aku xtau brpe jnis lagu dh ktorg nie mlalak , n pling xsngka said nnyi mmg best ar..sdap kowt hik3
Btw lpk ngn dorg nie atleast aku dpt lpas tension jap n dorg wat aku glak2 snyum , tp bile part liza nnyi lgu 'UNBREAK MY HEART' aku rse sdeh sgt3 n nk nges rsenyea..tp aku thn jea , sdih sgt bile tringat kt die kt mne2 aku g mst aku tringat kt die..
tp yg pntg smua heppy smlm coz dpt lpk2 ngn dak stu group..
thkx korg  aku syg korg sgt3 :)

Sunday, 16 October 2011

i luv u :'(


end of our story :'(

15hb kau tgglkan aku tnpa sbab yg kukuh n kau tduh aku pnipu padahal aku xtau ape2..aku cuba pujuk kau , aku cbe tuk settle kn bnde nie scare elok2 tp kau yg xnk..skau tduh aku glekan harta bnde padahal aku xpnh pndng smua tu, aku xnk pn smua tu..aku tau kau suke moto , kau ske naek moto dri kereta tp aku xpnh lebel kau as 'mat rempit'..
u , i rindukan u
i rndu nk kuar2 dgn u
i rndu nk dgr celoteh u
i rindu u mnjakan i
i rndu segala2 nya tntang u :'(



nie smua gmbr yg aku tgkap snyp2 coz kau xske tgkp gmbr kn..aku rndu moment kte kuar sme..tuhan jea tau mcm mne prasaan aku kat kau :'(

Friday, 14 October 2011

heart broken :'(







KANGEN BAND-sungguh kejam (edit by-akem89).mp4

pipi tembam ! :o

Ouh pipi tembam ! smua yg knl aku gram ngn pipi aku nie n smua tnye soalan sme "nape pipi ko tmbam sgt nie gram tau " haha pipi aku nie klau xkne cubit ngn mmber2 aku xsah lah ! alaa korg nk wat cmne dh mke aku cmnie dri kecik haha..pipi tmbam xsmstnyea kuat mkn k , nie NATURAL tau bak kte omputih haha..
tp nk kte aku kuat mkn mmg pn haha ! coz aku nie PANTANG nmpk mkanan skit hik3 : P
tambah2 kalau dpt donut pergh ! terbaek laa , licin kowt haha..





haa .. nie lah gmba aku tme kecik2 , korg tgk sndri pipi aku mmg smulajadi kmbung smgkuk  tau haha..
pstu mlut aku dri kecik smpai skrg klau xpnuh ngn mknan mkneyea tu bkn FAZLYEEN ALYAA laa.

kembar aku artis ! bangga yea heew ~




ini lah REVALINA S.TEMAT . alah mst korg knl yea kn3 , yg bwk watak bwng puteh 2..aku xtaulah celah mne yg org rmai ckp mke aku de srupa ngn die hik3 tp agk bangga skit lah ble org ckp cm 2 kn haha eh ! bkn sng nk dpt mke srupa ngn artis nie tmbh2 org indon mali plk tuh :D
klau btul pn mke aku sme ngn die tp aku secantek die weyh..
start dri org kte mke aku srupa ngn die de plk stgah org pnggil aku "bwng puteh" haha klakar siott..
tp xpelah halalkn jela lah hik3 ~

ahmad hamizan ..

nie jea stu2 yea gmbr aku ngn die , yg laen2 bnyk kt cmera die lorh..
my new life with him :) 
hopefully im hepyy with him , insyallah ...

boys..


hajat aku yg sbenarnya ..

Nursing oooohh nursing , nape lah aku leh join job nie erk? nie smua gara2 parent aku nk tgk aku msuk nursing nie , pstu aku yg mental dlm course nie coz amende pn aku xtau psl sains.. Actlly nursing nie bkn lah plihan aku n jauh sgt2 & xtrpikir nk msuk bnde alah nie tp dh org sruh so ikut jelah yea..

Hajat aku sbnaryea nk msuk bhgian seni persembahan dkt ASWARA tu , coz tu jea fav aku since dri kecik tau..kt sekolah dlu aku active sgt mnri xkrelah sek mngah or rendah pastu menyanyi plk aku active luar sekolah msuk competition stu lah sne lah n mcm2 lah..dsababkn tulah aku tringin sgt nk msuk ASWARA..

btw fmily aku sndri pn dri org seni , even mak aku sndri pn pelakon dlu tp dh pencen lah, mkcik aku singer , sepupu aku plkon n pnyanyi n pkcik aku pn pnyanyi sooo dri mne 'kuah klau xtumpah ke nasi' btl x? hik3

tp nk wat cmne aku pn dh sem 5 n dh last year pn soo korban jelah cita2 aku 2..tp ! aku xkn give up dgn pe yg aku ske wat nie tmbh2 kwn2 aku slalu support aku :)

nie gmbr bru pas wat performance tme nurses day !

Wednesday, 12 October 2011

1st tme post TAMPOI :)

dh 2 mggu post kt tampoi nie. pergh ! mmg best ar coz nie 1st tme jmpe org2 cmnie dpn mte hik3..tp nk dkatakn 2 mggu post sne bg aku xlah coz awl2 g tmpoi dh kne mc 3 ari dsababkn SKIT MATE ! rugi2 huhuhu..
even dh rugi 3 ari kn tp dpt la jgk post kt ward tampoi 2..best kowt , mle2 mmg ar tkt coz xpnh trpkir nk jmpe org cm 2 kn haha . tp ble dh keje sne prgai dowg unexpected  ! sbabyea dorg nie rjin sgt n smua yea mnje2 hik3.. mmg dh mcm lyn bdak kecik tau .. 2 psl post kt stu bleh hilang stress & tension coz dorg yg wat ktorg senyum & gelak tau..

jummat nie dh last post kt stu , rse sdeyh plk nk tgglkn patient2 kt stu coz bg aku dorg patient pling baek pnh aku jmpe lah even dorg mcm 2.. lgpn dorg pn dh tua2 n dh mcm nnek2 aku kowt..

Hopefully dorg cpt shat n slalu heppy2 ...

i need a shoulder ;'(

i need a shoulder of someone..nk nges puas2 , sdeyh laa ati nie asyk de prob CINTA jea ! prob n prob n cont wth prob lg smua yea mslah ngn laki..hurmm ape laa nsb aku nie. tme nie lah aku nk pluk mama n nk nges kt die.. mama , akak nk pluk mama :'(   

aku xtau lah dri mne dtg yea slh aku tp mgkin tuhan nk tnjuk yg 2 smua dugaan die tuk aku..pe yg mmpu aku wat just sbr jelah :')


Tuesday, 4 October 2011

rindu all my yayunk ..

wuahhh !  rindu yea kt yayunk2 aku semua.skrg nie smua ngh sbuk posting kt tmpat masing3. ade yg post kt kelantan, ipoh , ampang n pling jauh dkt kuching. korg3 aku rndu kt korg smua , rndu nk glak2 ngn korg. lpas blik post nie kte dh sem 6 lst sem plk tu..lpas nie msing3 dh keje xtau ble plk nk jmpe korg blik. tmbh3 meg dkt kuching tu, jauh yea kau meg :'(  

gmbr kite rmai2 laa pngubat rndu aku dkt korg tau..korg lah yg bnyk wat aku glak , ssh sng kte sme2. mmg korg lah kwn dunia akhirat aku. aku seronok dpt knl ngn korg .. MISS U ALL A LOT !





memory just memory..

dh dkt 5 bln aku sngle but still de org yg xtau lg psl aku ngn die..still ade yg tnye psl aku ngn die tp aku diam jela mlas nk kecoh2 n bnyk cter.even ktorg dh xde pe2 pn tp aku still anggap die kwn n abg aku. die bnyk tlg aku dlm stdy so psl ktorg clash nie pn xleh slhkn stu pihak jea coz msg2 de wat kslapan..ape yg aku leh bgtau kt smua org yg tnye psl ktorg,jwpan yea 'ktorg xde jdoh' tu jea yg aku mmpu ckp..

gmbr2 nie jea yg jd memory antara aku ngn die. MUHAMMAD ZULKHAIRI thkx for everythng , sy syg awk sbgai sorg kwn.. :)







Monday, 3 October 2011

mengedik di danga bay ..

sbtu lpas aku kuar ngn some1 kt danga bay leh ktekn whole day la ngn die hik3..smbil jln2 kt danga tu even cm borink jea lpk kt stu tp dh org ajk aku ikut jela, nnt klau complain kne plk tggl tepi jln huhuhu.. so, kt danga bay tu aku kne jd model hancur jp tuk 'die' nie..yg xbleh blah yea smua pic aku mte merah sblah coz tme tu mate aku ngh sakit hik3 (agk bruk lah skit ) so usha2 la pic kt bwh nie k , smua hsil keje si 'die' :)